четвер, 23 травня 2013 14:46

"Свободівець" погрожував "донецько-фашистським загарбникам" Нюрнберзьким судом

"Свободівець" погрожував "донецько-фашистським загарбникам" Нюрнберзьким судом
Фото: news2000.com.ua

23 травня 2013 року в сесійній залі Верховної Ради України вперше було відзначено День Героїв та вшановано полковника Євгена Коновальця. Так, на заклик народного депутата України свободівця Юрія Михальчишина депутати підвелися з місць та заспівали державний славень.

Під час виступу свободівець наголосив, що антинародні дії українофобської влади об'єднують суспільство, відтак наступний соціяльних вибух – не за горами: "Оголосивши війну українському народові, ви послідовно від однієї суспільної групи до іншої знищуєте незалежних, самодостатніх, вільних думаючих людей: студентів, інтелігенцію, а тепер вже взялися й за журналістів. Запевняю український народ в одному – ми ніколи не відступимо і подолаємо цю донецьку навалу тоді, коли біля Верховної Ради, біля Адміністрації Президента, біля Кабміну буде вся повстала Україна. Коли бандерівець подасть руку петлюрівцю і махновцю, коли прийдуть гуцули з трембітами і шахтарі з бітами – тоді начувайтеся, донецько-фашистські загарбники!", передає прес-служба "Свободи".

Також під час обговорення проекту постанови "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів нападу на представників засобів масової інформації 18 травня 2013 року у місті Києві за адресою: вулиця Володимирська, 15 та розслідування інших фактів тиску на засоби масової інформації, перешкоджання законній професійній діяльності журналістів", Михальчишин відреагував на виступи "регіоналів" та наголосив на подібності політики Партії регіонів та німецьких нацистів.

"Прозвучала "геніальна" теза, мовляв журналістка була без бейджика! Хочу вам нагадати, що в історії Європи вже був такий режим, який чіпляв людям бейджики, щоправда у формі зірки Давида. Дорогі інтелектуали, філософи й культурологи з Партії регіонів, якщо ви хочете боротися із якимись явищами, то навчіться окреслювати їхні поняття. Націоналізм, який влада нині так прагнете затаврувати, і націонал-соціалізм відрізняються між собою, як звичайний та електричний стілець", - наголосив він.

Окрім цього, щоби розкидатися словом "фашизм", багато розуму не треба. Тому, якщо чинна влада вже розпочала війну проти українського народу, то вона повинна знайти в собі мужність і не ховатися за спинами інших. Від кого ви захищаєтеся "Беркутом" та найнятими бойовиками? У цій залі всі так звані "антифашисти" – сміливі, тоді виходьте сам-на-сам!" – звернувся до "регіоналів" Михальчишин.

"Вони відпустили Вадіка Румуна, який "героїчно" напав на жінку. Його "регіонали" "відмазали" від суду. Нагадаю їм італійського класика Данте Аліг'єрі і його "Божественну комедію", де в пеклі горіли продажні судді. Закликаю донецько-фашистських загарбників замислитися над цим, бо в історії вже був один Нюрнберг, де судили депутатів, міністрів, генералів, фельдмаршалів. Під час процесу ці люди усвідомили: коли від них забрали мандати, позривали погони, то вони виявилися ницими й нікчемними боягузами. Тому думайте над тим, щоби часом і вас не спіткала така сама доля".

Свободівець нагадав присутнім у залі, що 23 травня Україна відзначає День Героїв та вшановує пам'ять тих, хто загинув у боротьбі за її державність. Юрій Михальчишин нагадав, що 75 років тому в Роттердамі агенти НКВД вбили лідера ОУН – полковника Євгена Коновальця.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" погрожував "донецько-фашистським загарбникам" Нюрнберзьким судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

502

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути