Ексклюзиви
пʼятниця, 17 травня 2013 22:50

"Свободівців" відвідують міліціонери в потягах, що йдуть на Київ

"Свободівців" відвідують міліціонери в потягах, що йдуть на Київ
Ігор Славгородський Фото: facebook.com

У Красноармійську (на Донеччині) міліція зупинила потяг №37 (Донецьк- Київ), звинувативши голову Донецької "Свободи" Ігоря Славгородського в тому, що він везе вибухівку. Голова Донецької "Свободи" їде в цьому поїзді на акцію "Вставай, Україна!" у Київ.

За словами Славгородського, ще в Донецьку на пероні було багато працівників міліції. У Красноармійську до нього підбігли 2 міцні хлопців. Вони обшукали купе, в якому їде "свободівець". Нічого не знайшли і составили протокол огляду особистих речей у присутності понятих.

"Транспортна міліція поводилася нормально. Розповіли, що хтось подзвонив на телефон 102 і повідомив, що в такому-то потягу їде Ігор Славгородський та везе вибухівку. Думаю, вони не ризикнули знімати мене з потягу, бо показав посвідчення помічника народного депутата. Комусь телефонували і довго переговорювалися з кимось. У результаті не наважилися брати на себе відповідальність, і залишили мене в спокої. В Слов'янську та в Єнакієво наших активістів намагалися утримати вдома повістками в міліцію. Про всяк випадок дали повістки навіть тим "свободівцям", хто не збирався їхати до Київа. А ось в Маріуполі нашого хлопця Юрія Фильченко зняли з київського потягу. Зараз не можу до нього додзвонитися, не знаю що з ним", - повідомив Славгородський.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівців" відвідують міліціонери в потягах, що йдуть на Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути