пʼятниця, 17 травня 2013 18:24

Опозиціонер закликає українців бути винахідливішими, щоб таки приїхати на акцію "Вставай, Україно!"

Опозиціонер закликає українців бути винахідливішими, щоб таки приїхати на акцію "Вставай, Україно!"
Андрій Шевченко Фото: argumentua.com

Нардеп від "Батьківщини" Андрій Шевченко стверджує, що у залізничних касах міст західної України не продають квитки до Києва. Тому він закликає людей проявити винахідливість та перехитрити владу. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"У касах Івано-Франківська кажуть, що квитків немає: "Ми не продаємо". Інформацію отримав від самих залізничників, які у шоці від того, що їм доведеться везти напівпорожні вагони. Квитки не продають у касах не лише Івано-Франківська. Я знаю, що аналогічна ситуація у Львові та інших галицьких містах. Більше того, навіть не дозволяють переоформити уже куплені квитки. Тобто, коли людина не може їхати і приходить переоформити квиток на інше прізвище, їй у цьому відмовляють. У неформальних розмовах відверто кажуть, що це пов'язано із акцією "Вставай, Україно!", - запевнив Шевченко.

Нардеп наголосив, що влада веде роботу по трьох напрямках.

"Перше — ґрунтовна робота із перевізниками. Їм заборонено під будь-яким приводом везти людей до Києва під загрозою аж до втрати державної ліцензії. Другий — залізниця, третій — даішники на дорогах. Посилено контролюватимуть особливо західний та південний напрямки", - розповів він.

Шевченко запевняє, що у опозиції є "достатньо депутатів, щоб виїхати на трасу і допомогти людям реалізувати своє законне право на пересування".

"У нас же не феодальна країна. Двісті років тому був феодалізм, 50 років тому паспорти забирали. А тепер придумали новий спосіб, як прив'язати людину до місця. У випадку із залізницею пробуємо говорити, розбиратися, брати за ґудзик місцеве начальство. Але ж розуміємо, що "Укрзалізниця" у нас - це держава у державі і добитися чогось там важко. Тому ми звертаємося до людей з простими словами: "Будьте винахідливими, шукайте спосіб як перехитрити владу". Якщо вона думає, що такими маразматичними речами можна зупинити народний протест, вона помиляється", - додав народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонер закликає українців бути винахідливішими, щоб таки приїхати на акцію "Вставай, Україно!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути