пʼятниця, 17 травня 2013 15:47

За участь у мітингу "Україна проти фашизму!" організатори обіцяють по 80 гривень

За участь у мітингу "Україна проти фашизму!" організатори обіцяють по 80 гривень
Фото: zz.te.ua

В соцмережах збирають людей на мітинг "Україна проти фашизму!", який відбудеться 18 травня. Обіцяють платити 80 гривень за день.

Про це Gazeta.ua розповіла жінка, яка відповідальна за збір учасників.

За її словами, мітинг проходитиме в Маріїнському парку, проте збір учасників відбудеться на станції метро "Арсенальна". "Треба бути о 8:30 на метро "Арсенальній". Сам мітинг проходитиме в Маріїнському парку. Спочатку буде перерахунок. Буде концерт більше нічого. Закінчується о 15:00", - розповіла жінка.

Окрім того, жінка запевнила, що учасникам не доведеться нічого робити, ані "кричати, ані вигукувати щось".

Також вона наголосила, що учасники можуть заробити бонуси, якщо приведуть на мітинг людей. "Оплата 80 гривень — за участь в мітингу, тобто за день. Щодо бонусів, то це якщо із учасником буде людей 5, то лише тоді буде бонус. Кожна людина — 5 гривень", - додала вона.

Відповідаючи на питання, яким чином проходитиме мітинг, жінка сказала: "Як завжди. Спочатку перерахунок, потім всі стоять. Можна, звичайно, відійти, але ненадовго, тому що може бути перерахунок посеред мітингу".

Окрім того, відповідаючи на питання, хто саме проводить цей мітинг, та чи відомо їй про організаторів мітингу, вона зауважила: "Там всі. Там і Партія регіонів, і опозиція. Всі збирають".

Нагадаємо, Підсумковий мітинг опозиції "Вставай, Україно!" розпочнеться у суботу, 18 травня, о 12.00 на столичній Європейській площі. Це зібрання завершить двомісячне турне 15 містами країни, що організували партії "Батьківщина", УДАР та "Свобода".

За кілька днів до мітингу опозиціонерів представники Партії регіонів заявили, що цього ж дня в той самий час влаштують марш "В Європу без фашистів". Мовляв, країну захлинули "неонацизм", "фашизм", "оскаженілий націоналізм". Своїх людей "Регіони" поведуть від метро Арсенальна до Європейської площі, де стоятимуть опозиціонери. Народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов спростував інформацію про те, що ПР збирає за гроші "масовку" для участі у мітингу 18 травня.

Зараз ви читаєте новину «За участь у мітингу "Україна проти фашизму!" організатори обіцяють по 80 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути