пʼятниця, 17 травня 2013 13:54

"Регіонали" оплачуватимуть добові людям, які їхатимуть на мітинг у Київ

"Регіонали" оплачуватимуть добові людям, які їхатимуть на мітинг у Київ
За словами Єфремова, людям оплачуватиметься переїзд автобусом до Києва та добові на харчування. Фото: golos.com.ua

Прихильникам Партії регіонів, які добиратимуться на мітинг 18 травня до Києва, оплатять добові.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, про це журналістам у Верховній Раді сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Коментуючи проведення у Києві двох мітингів ПР і опозиції, він наголосив, що всім організаторам треба бути максимально обережними та не вестися на провокації.

"Будь-яким керівникам, які збираються на великі акції, необхідно бути обережними, бо провокатори є завжди і вони націлені на те, щоби робити ці провокації. Ми дуже обережно ставимося до цього питання і нам би хотілося, щоб жодних не тільки провокацій, а й непорозумінь не було. Тим паче, що збирається величезна кількість людей. За попередніми підрахунками, це десятки тисяч", - наголосив "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіони" обіцяють луцьким студентам 150 гривень за участь у мітингу в Києві

Водночас, відповідаючи на питання, чи збирають "регіонали" людей на мітинг за гроші, він відповів, що оплачуватиметься тільки переїзд автобусом до Києва та добові на харчування.

"Я є лідером партії Луганської області. Звідти на акцію сюди також їдуть наші представники. Нашим представникам по партійній лінії ми оплачуємо автобуси і добові, бо люди мають чимось харчуватися. Вони ніде не живуть і тому більше нічого не оплачуємо, бо вони повертаються назад. Якщо ви це вважаєте оплатою, то тоді це оплата з партійної каси", - підкреслив Єфремов.

Коментуючи заяви опозиціонерів щодо того, що їм перешкоджають у привезенні людей на акцію, "регіонал" підкреслив: "Це абсолютно не наші функції. Це функції Міністерства внутрішніх справ. Міністр сьогодні на годині уряду дав вичерпну відповідь".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" оплачуватимуть добові людям, які їхатимуть на мітинг у Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути