пʼятниця, 17 травня 2013 18:40

"Регіоналка" радіє, що після фінальної акції "Вставай, Україно" опозиція заспокоїться на літо

"Регіоналка" радіє, що після фінальної акції "Вставай, Україно" опозиція заспокоїться на літо
Олена Бондаренко Фото: newsmarket.com.ua

Проплачені мітинги жодній політичній партії не додають честі. Про це у Верховній Раді сказала народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

Коментуючи інформацію про те, що Партія регіонів збирає на свій мітинг у Києві 18 травня людей за гроші, Бондаренко наголосила: "Звинувачень завжди було і з однієї сторони, і з іншої дуже багато. Сьогодні було достатньо різка заява міністр освіти про те, що в нього є дані про залучення на платній основі студентів, особливо студентів коледжу, опозиції на свій мітинг".

Вона додала: "Тому тут дві сторони звинувачують один одного у платності цих акцій. Є це в країні? Є. Безліч платних мітингів проходить в будь-якому регіоні Україні. Це вже такий собі політичний туризм: є люди, які професійно заробляють на цьому гроші. Наскільки це допомагає політичним силам — мені судити важко. Але запит на це є. На жаль, це не додає честі жодній з політичних партій".

Водночас, "регіоналка" запевнила, що при бажанні політичних сил, завтра під час проведення одночасно двох мітингів — влади та опозиції - сутичок можна уникнути.

"Я дуже розраховую на те, що завтра все пройде мирно. Київ - місто велике. І я сподіваюся, що для всіх мітингів і для всіх людей, які мирним способом хотіли б висловити свою точку зору, свій протест, чи підтримку чогось, думаю, вистачить місця. Можна розійтися різними маршрутами, можна розвести акції по різному часу, якщо тільки є мета провести акцію мирно", - підкреслила вона.

Бондаренко додала: "Якщо ж є мета спровокувати конфлікт, то думаю, у нас бажаючих і на це знайдеться".

Вона також розповіла, що Партія регіонів не змінювала і не збирається змінювати час та маршрут свого "антифашистського маршу".

"Ми не змінювали свій маршрут, свій час. Мене неприємно здивувало те, що раптом під нас почала підлаштовуватися опозиція: вони стали змінювати свій маршрут і свій час проведення акції. Це говорило про те, що ми фактично перехопили ініціативу і вони стали підлаштовуватися під нас".

Відповідаючи на запитання, чи був взагалі сенс проводити цей марш саме зараз, нардеп наголосила: "А є сенс проводити акцію опозицію? Мене радує тільки одне, що вони заявили акцію 18 травня як фінальну акцію. Слава Богу, після цього вони заспокояться хоча б на літо".

Бондаренко також запевнила, що проблема фашизму зараз в Україні є актуальною.

"Для мене вона (ця проблема — ред.) є. Я сподіваюся, що й інші мої колеги поза моєю політичною силою їх також бачать. Якщо вже праворадикальна політична сила, яка має у своїй програмі фашистські лозунги, є парламентською, то, певно, на це треба звернути увагу", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналка" радіє, що після фінальної акції "Вставай, Україно" опозиція заспокоїться на літо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути