Ексклюзиви
понеділок, 25 березня 2013 23:04

"Свобода" і ПР грають в договірні матчі – Чорновіл

"Свобода" і ПР грають в договірні матчі – Чорновіл
Фото: newsmarket.com.ua

Народний депутат попередніх скликань Тарас Чорновіл вбачає в діях фракції "Свобода", що запросила у спікера інформацію про національність народних депутатів VII скликання, підігрівання Партії регіонів.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Мені, як і всім українцям хотілось, аби були представлені активніше представники української нації. І вони не були в меншості всюди, але це ми можемо робити як прості громадяни, і коли вона не виходить за межі ксенофобії. Політики мають менше прав, аніж ми з вами", - зауважив колишній народний депутат.

Окрім того, за його словами, "люди сьогодні в ПР сидять, і роздмухують протистояння в суспільстві, а під час виступів "свободівців" кричать: "Фашисти, фашисти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Чесно" розповіли про 13 кроків для підвищення прозорості роботи парламенту

"Коли я чую про такі ініціативи "Свободи", то інші думки, аніж те, що це договірний матч, в мене не з'являються. Бо це є стовідсоткове підігрівання Партії регіонів, а з іншого боку, спроба, роздмухавши протистояння, врівноважити кількість свого електорату", - наголосив він.

Також, кажучи про вигоду від цього протистояння ПР, він підкреслив: "Партія влади мобілізує свого виборця та акцентує на собі увагу, як основному учаснику політичного процесу".

"Щодо "Свободи", то це бажання привернути до себе увагу, як до радикальних, нібито дієвих, та національних сил не зовсім стійкого виборця на західній Україні, який до цього голосував не за "Свободу", а за Яценюка", - резюмував Чорновіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У президентську еліту оголосили новий набір

Нагадаємо, фракція ВО "Свобода" подала запит до голови ВР з вимогою надати інформацію про національність народних депутатів VII скликання.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" і ПР грають в договірні матчі – Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути