Ексклюзиви
середа, 16 лютого 2011 18:15

Суд тишком вирішив подальшу долю Луценка

Суд тишком вирішив подальшу долю Луценка

Сьогодні у Печерському суді відбулося засідання у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Юрій Гримчак.

"Про те, що буде суд, зранку ще ніхто не знав. Біля 12-ї години слідчий спробував поставити до відома адвоката, для якого це стало новиною. Він повідомив, що не встигає приїхати", - зазначив він.

За словами депутата, адвоката заздалегідь мали повідомити про засідання суду. "Там була трійка: суддя, слідчий та прокурор. Луценка привозили. Ми про це дізнались від журналістів. Зараз адвокат намагається отримати рішення суду", - повідомив Гримчак.

"Журналістів на засідання те не пустили. Навіть тих, у кого не було апаратури для зйомки та запису. В мене таке враження, що з прокуратурою відбувається щось не зовсім зрозуміле. Термін, до якого був затриманий Луценко, спливає 27 лютого. До нього ще 11 днів. Чому в такому поспіху з порушенням процедур суд відбувається сьогодні за зачиненими дверима – важко пояснити", - додав політик.

"Нунсівець" наголосив, що вдень був у Генеральній прокуратурі, здавав 100 підписів, які зібрали за два дні НУ-НС, БЮТ і позафракційні нардепи за визволення з-під варти Юрія Луценка, Анатолія Макаренка, Ігоря Діденка, Георгія Філіпчука та Валерія Іващенка.

Як стало відомо, Печерський районний суд Києва продовжив екс-міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку термін утримання під вартою ще на два місяці - до 26 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Суд тишком вирішив подальшу долю Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути