Ексклюзиви
середа, 16 лютого 2011 18:01

Луценко перебуватиме під вартою ще два місяці

Луценко перебуватиме під вартою ще два місяці

Печерський районний суд Києва продовжив екс-міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку термін утримання під вартою ще на два місяці - до 26 квітня.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

Як заявив на брифінгу народний депутат України Юрій Гримчак, у середу Печерський районний суд Києва розглядав подання Генеральної прокуратури про продовження терміну арешту Луценка.

При цьому він підкреслив, що невідомо, яке рішення ухвалив суд, оскільки адвоката повідомили про засідання за 10 хвилин до початку слухань.

"Фактично Луценка залишили без права на захист", - сказав Гримчак, додавши, що журналістів також не допустили на судове засідання, порушивши право відкритості судового процесу.

Гримчак підкреслив, що в найближчими днями адвокати Луценка отримають рішення суду і оскаржуватимуть його в апеляційному порядку, оскільки була порушена процедура судового розгляду.

Депутат також розповів, що Луценка в середу доставили до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури для ознайомлення з матеріалами справи. Депутат підкреслив, що це було зроблено вперше. Раніше Луценко ознайомлувався з матеріалами справи в СІЗО.

Посилаючись на слова співробітників прокуратури, Гримчак зазначив, що після того, як Луценко побував в Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури, його повезли до суду для продовження терміну арешту.

Зараз ви читаєте новину «Луценко перебуватиме під вартою ще два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути