четвер, 24 серпня 2017 01:41

Суд продовжив арешт Романа Насірова ще на 100 млн гривень

Суд продовжив арешт Романа Насірова ще на 100 млн гривень
Роману Насірову продовжили арешт. Фото: РБК

Відстороненому від виконання обов'язків керівника Державної фіскальної служби Роману Насірову продовжили запобіжний захід у вигляді застави в 100 млн грн.

Про це повідомляє "Громадське".

"Клопотання задовольнити, продовжити виконання обов'язків в межах терміну досудового розслідування на 60 діб", - сказав суддя Солом'янського райсуду Києва Олександр Бобровник.

Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють Насірова в зловживанні владою і службовим становищем (ст. 364 Кримінального кодексу України), що спричинило збитки на суму близько 2 млрд грн. За даними слідства, на посаді керівника Держфіскальної служби він приймав рішення в інтересах позафракційного депутата Олександра Онищенка, який втік, щодо якого розслідується виробництво за підозрою в махінаціях з газом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насірова можуть судити у Великій Британії - заява посольства

7 березня 2017 року Солом'янський районний суд обрав Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в 100 млн грн. 16 березня Насіров вийшов на свободу після того, як його дружина внесла за нього необхідну судом заставу.

Запобіжний захід Насірову кілька разів продовжували, до цього - 26 червня. Крім того, суд заарештував все наявне в державному реєстрі нерухоме майно відстороненого голови Державної фіскальної служби.

Зараз ви читаєте новину «Суд продовжив арешт Романа Насірова ще на 100 млн гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути