пʼятниця, 16 червня 2017 15:08

Насірова можуть судити у Великій Британії - заява посольства

Насірова можуть судити у Великій Британії - заява посольства
Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров може постати перед судом у Сполученому Королівстві. Фото: УНІАН

Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров може постати перед судом у Сполученому Королівстві.

Про це йдеться в заяві британського посольства у мережі Twitter.

"Ми глибоко стурбовані з приводу нещодавнього рішення Солом'янського районного суду Києва, де докази, надані Великою Британією в рамках справи проти Романа Насірова, визнали неприйнятними та відхилили. На цьому етапі відповіді органи Великої Британії вивчать усі факти, щоб установити, чи мали місце кримінальні правопорушення з боку громадянина Великої Британії, який може постати перед судом у Сполученому Королівстві", - заявляють у посольстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велика Британія підтвердила іноземний паспорт Насірова

6 червня Солом'янський районний суд Києва відхилив клопотання детективів НАБУ та прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про стягнення застави, внесеної за відстороненого главу Державної фіскальної служби Романа Насірова в розмірі 100 млн грн до бюджету у зв'язку з тим, що він не здав британський паспорт.

Насірова підозрюють у тому, що він завдав шкоди державному бюджету на 2 млрд грн. Безпідставно надавав розстрочки зі сплати податкових зобов'язань підприємствам нардепа-втікача Олександра Онищенка.

Зараз ви читаєте новину «Насірова можуть судити у Великій Британії - заява посольства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути