пʼятниця, 06 листопада 2015 08:00

Суд над Корбаном та суддівська доля Кірєєва - головні події ночі

Суд над Корбаном та суддівська доля Кірєєва - головні події ночі

Gazeta.ua пропонує найважливіші події, які сталися в ніч п'ятниці, 6 листопада.

1. Євросоюз готовий профінансувати процес відбору претендентів на посади в спеціалізованій антикорупційній прокуратурі. Про це йдеться в заяві, розміщеній на офіційній сторінці представництва у Facebook.

2. Вища рада юстиції прийняла рішення звільнити суддю Родіона Кірєєва, який засудив Юлію Тимошенко до тюремного ув'язнення. "Це відкриває шлях до вирішення питання про відповідальність всіх суддів, у діях яких рішеннями ЄСПЛ було констатовано порушення Конвенції про захист прав людини та основних свобод", - зазначив глава ВРЮ Ігор Бенедисюк.

3. Обвинувачення у справі щодо обрання запобіжного заходу Корбану вимагає взяти його під варту. "Вийнятковий захід - тримання під вартою без визначення застави", - заявив прокурор Василь Мальований7

4. Російський телеканал "Многосерийное ТВ" заборонили в Україні. Відповідне рішення прийняла Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення за результатами його моніторингу.

5. Президент США Барак Обама вважає, що є вірогідність того, що на борту літака А321, що зазнав катастрофи на Синаї, вибухнула бомба. "Я думаю, є можливість того, що була бомба на борту (А321). І ми ставимося до цього дуже серйозно", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Суд над Корбаном та суддівська доля Кірєєва - головні події ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути