Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2011 09:52

Суд над Берлусконі тривав 10 хвилин

Суд над Берлусконі тривав 10 хвилин

Судовий процес над головою Ради міністрів Італії Сільвіо Берлусконі за звинуваченнями в сексуальному зв'язку з неповнолітньою повією розпочався в середу в Мілані, але вже менше, ніж через 10 хвилин був перенесений на 31 травня. За цей час судді обговорили кілька технічних питань і, впевнившись у відсутності Берлусконі і ель-Маруг, прийняли рішення зібратися пізніше.

Сам італійський прем'єр на слухання не з'явився, як і обіцяв тиждень тому, вибравши зустріч кабінету міністрів по Лівії.

У обвинувальних документах процесу вказується, що глава італійського уряду 13 раз мав сексуальний зв'язок з неповнолітньою танцівницею Карімою ель-Маруг, відомою також на прізвисько "Рубі, викрадачка сердець".

Італійські ЗМІ стверджують, що одного разу Берлусконі вибрав 33 молодих жінок, серед яких була ель-Маруг, для участі у вечірках на його віллі. Там дівчата виконували еротичні танці, а італійський прем'єр вибирав кращу, щоб провести з нею ніч.

Крім того, Берлусконі звинувачується в тому, що він зловживав владою, щоб витягти "Рубі" з поліції, коли вона була арештована за підозрою у крадіжці.

Сам Берлусконі відкидає всі звинувачення.

"Мені 75, і навіть, якщо я трохи грайливий, але 33 дівчини за два місяці - це занадто багато, навіть і для тридцятирічного", - заявив він раніше.

У списку свідків звинувачення числяться майже 140 осіб, включаючи кілька десятків жінок, котрі брали участь в оргіях. Свідків захисту вдвічі менше, проте серед них значаться імена міністрів, зокрема іноземних справ Франко Фраттіні та освіти Маріастелли Джельміні, парламентаріїв і політиків, а також представників шоу-бізнесу, зокрема, американського актора Джорджа Клуні та його подруги - італійської моделі Елізабет Каналіс.

Всі вони згадувалися у справі про "свята" на віллі Берлусконі, якого підозрюють в здійсненні розпусних дій. Більшість з них вже заявило, що ніколи не бували на віллі прем'єр-міністра, однак не відмовляються від виступу в суді.

Зараз ви читаєте новину «Суд над Берлусконі тривав 10 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути