Ексклюзиви
понеділок, 07 лютого 2011 11:44

Берлусконі сфотографували голим в компанії повій

Берлусконі сфотографували голим в компанії повій

Італійські журналісти дізналися про існування фотографій, на яких прем'єр-міністр Сильвіо Берлусконі з'являється в оголеному вигляді в компанії повій. Як пише 7 лютого британська The Telegraph, засоби масової інформації влаштували полювання на знімки, обіцяючи за кожен від одного мільйона євро.

За інформацією італійських таблоїдів, оголеного Берлусконі зняла на плівку одна з відвідувачок його регулярних вечірок, які прем'єр влаштовував на своїй віллі. Днями слідчі, які розслідують останній секс-скандал за участю прем'єр-міністра Італії, обшукали апартаменти декількох ймовірних коханок Берлусконі. Під час обшуків були вилучені комп'ютери і мобільні телефони, які нібито можуть містити провокаційні знімки 72-річного політика.

Між тим адвокати Берлусконі вже направили офіційну скаргу до слідчих органів з вимогою забезпечити секретність компрометуючих фотографій, якщо такі взагалі є. Також юристи прем'єра підкреслили, що у випадку публікації ці знімки слід вважати фотомонтажем і підробкою.

Черговий секс-скандал навколо Сильвіо Берлусконі тягнеться з середини січня 2011 року. Тоді стало відомо, що проти нього порушено справу за підозрою в проституції неповнолітніх. Зокрема, 72-річного прем'єра запідозрили у зв'язку з 17-річною танцівницею з Марокко Карімою Ель-Маруг, також відомою як Рубі.

Відомо, що дівчина була частою гостею розважальних заходів на віллі прем'єра. За деякими даними, Берлусконі вступав з Ель-Маруг в інтимний зв'язок, коли тій не було 18 років. Більш того, прем'єр-міністру загрожують звинувачення в зловживанні службовими повноваженнями. Нібито Берлусконі намагався натиснути на поліцейських, які одного разу затримали марокканку за відсутність документів.

Слід зазначити, що сама Ель-Марруг спочатку охоче розповідала про свій зв'язок з прем'єром, однак згодом заявила, що нічого поганого між ними не було.

Берлусконі потрапляє в секс-скандали не вперше. У травні 2009 року коханкою прем'єра називали іншу неповнолітню дівчину - модель Ноемі Летицію. Продовження та історія не мала.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі сфотографували голим в компанії повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути