середа, 02 лютого 2011 12:24

Жінки пообіцяли закидати маєток Берлусконі трусиками

Жінки пообіцяли закидати маєток Берлусконі трусиками

В Італії громадський рух "Свобода і справедливість" зібрав 100 тис. підписів за відставку прем'єр-міністра Сильвіо Берлусконі і найближчої неділі збирається організувати оригінальну акцію протесту. Жінки закидають маєток прем'єра в Мілані трусиками.

Рух підтримує газета La Reppubllica. Таким чином італійки хочуть висловити своє невдоволення його висловлюваннями про жінок і його репутацією Дон Жуана, повідомляє Daily Telegraph.

Поліція Мілану зараз розслідує інформацію про те, що велелюбний прем'єр міг користуватися послугами неповнолітніх повій і влаштовував на своїй віллі вечірки зі стриптизом, учасницям яких платив. Сам прем'єр раніше заявляв, що ніколи не платив за секс-послуги.

У заяві "Свободи і справедливості" йдеться, що в жодній іншій демократичній країні "прем'єр-міністр, проти якого висуваються такі серйозні підозри, не залишився б на своїй посаді довше, ніж на кілька годин".

У суботу в Мілані планується демонстрація протесту, в якій вже обіцяв взяти участь письменник Умберто Еко. У той же день в Італії пройде акція під гаслом "Італія не бордель!".

GZT.RU

Зараз ви читаєте новину «Жінки пообіцяли закидати маєток Берлусконі трусиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути