середа, 24 червня 2009 16:23

Берлусконі повіям за секс не платить

Берлусконі повіям за секс не платить
Прем"єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі заперечує, що платив повіям, які відвідували вечірки в його офіційних резиденціях. 72-річний прем"єр заявив, що ніколи в житті нікому не платив за сексуальні послуги.

Берлусконі вперше відповів на питання про своє приватне життя.

Минулого тижня 42-річна італійська модель Патриція Д"Аддаріо заявила, що їй заплатили більше 1 тис. доларів за присутність на вечірці в римській резиденції прем"єр-міністра. За словами Д"Аддаріо, її потім запросили знову, і вона провела ніч з прем"єр-міністром. Вона також відзначала, що має в своєму розпорядженні відеозапис зі спальні Берлусконі.

Глава італійського уряду спростовує ці заяви. Він відзначає, що не може зрозуміти задоволень без підкорення чийого-небудь серця. За словами Берлусконі, Д"Аддаріо добре заплатили за помилкові звинувачення.

Особисте життя Берлусконі опинилося в центрі уваги преси після того, як в травні його дружина подала прохання на розлучення. Вероніка Ларіо, яка прожила з Берлусконі 19 років, звинувачувала чоловіка в некоректних стосунках з молодою дівчиною.

Сам Берлусконі стверджує, що не робив нічого поганого.

Скандал розгорівся з новою силою після публікації в ЗМІ фотографій напіводягнених жінок і повністю голого чоловіка, які проводили час на віллі Берлусконі на Сардинії.

У зв"язку з цим прем"єр-міністр Італії заявив, що не несе відповідальності за поведінку своїх гостей, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі повіям за секс не платить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути