Ексклюзиви
субота, 15 січня 2011 15:50

Берлусконі викликали до прокуратури через зв'язок з неповнолітньою повією (ФОТО)
5

Прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі викликаний 21 січня до прокуратури Мілану у так званій "справі Рубі" про зловживання службовим становищем та причетності до проституції неповнолітніх, повідомляє італійське інформагентство Apcome.

Якщо в цей день прем'єр не зможе з'явитися, прокурор може запропонувати йому прийти в суботу, 22 січня, або неділю, 23 січня.

Міланська газета Corriere della Sera в п'ятницю повідомила, що в даний час в Мілані правоохоронними органами проводяться обшуки, пов'язані з цією скандальною справою.

Вперше повідомлення про те, що прокуратура Мілану займається розслідуванням справи про сексуальні стосунки між прем'єром і неповнолітньою марокканкою на ім'я Рубі (Ruby) з'явилися в місцевих ЗМІ в жовтні минулого року. Тоді провідні газети Італії повідомили про початок слідства стосовно деяких близьких знайомих Берлусконі за звинуваченням у сприянні проституції.

У цій справі також проходять у якості обвинувачених відомий телевізійний імпресаріо Леле Мора, керівник служби новин телеканалу Retequattro, що належить Берлусконі, Еміліо Феде і нинішній обласний радник Ломбардії Ніколь Мінетті, яка раніше займалася гігієною зубів італійського прем'єра.

Представники Берлусконі вже офіційно заявили, що прем'єр ніколи не мав сексуальних стосунків з неповнолітньою Рубі.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі викликали до прокуратури через зв'язок з неповнолітньою повією (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути