Ексклюзиви
середа, 23 березня 2011 11:42

Берлусконі під час оргій любив рольові ігри

Опубліковані перші фотографії з оргій, відомих під назвою "бунга-бунга", які влаштовував на своїй віллі Аркоре під Міланом прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі, пише британська The Daily Telegraph. Компрометуючі файли знайшлися в ноутбуках і фотоапаратах десятків жінок, які відвідували віллу велелюбного прем'єр-міністра.

Поки на фотографіях виразно помітна лише 32-річна телезірка Барбара Герра, яка, вочевидь, грає роль суворого поліцейського, одягнувшись у форму і помахуючи наручниками. На інших знімках видно жінок, які цілуються одна з одною.

Вочевидь, витік фотографій стався з досьє, котре збирають органи прокуратури, розслідуючи справу за обвинуваченням Берлусконі у зв'язках з неповнолітньою повією, яка відвідувала розпусні вечірки. Всього в досьє прокурорів близько 20 тисяч сторінок.

Окрім Каріми ель-Махруг на прізвисько Рубі, якій під час зустрічей з Берлусконі ще не було 18 років, через ліжко прем'єр-міністра пройшли, з'ясувало слідство, ще 32 жінки, які отримували від нього в нагороду гроші і коштовності. Сам Берлусконі, дізнавшись про це, зізнався, що любить "пустувати" з жінками, але догодити 33 дівчатам вже не може. Це "забагато навіть для тридцятирічного", зазначив 75-річний політик.

Судовий процес за обвинуваченням прем'єр-міністра у зв'язках з неповнолітньою розпочнеться 6 квітня в Мілані. Берлусконі, який заперечує пред'явлені йому звинувачення, стверджує, що його переслідування затіяли політичні противники.

Ще у лютому повідомлялося, що фотографії оргій під назвою "бунга-бунга" були запропоновані журналістам за мільйонні суми, але ті відмовилися їх купувати під тим приводом, що зроблені знімки були на приватній території, а саме на віллі Аркоре. Папараці з Мілану Фабріціо Корона заявив, що компрометуючі фотознімки належать мафії.

А в червні фотограф Антонелло Дзаппаду попросив політичного притулку в Іспанії - він був звільнений з видавництва після публікації фотографій, зроблених на одній з вілл Берлусконі, на яких були помітні напівроздягнені повії і прем'єр-міністр Чехії Мірек Тополанек. При цьому фотоархів Дзаппаду був конфіскований органами прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі під час оргій любив рольові ігри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути