Ексклюзиви
четвер, 29 вересня 2011 13:22

Степаненко три години тренувалась перед "ляпасом" Табачнику

Степаненко три години тренувалась перед "ляпасом" Табачнику

Студентка Києво-Могилянської академії Дар'я Степаненко три години тренувалася, як битиме Дмитра Табачника букетом. Акцію організовували протягом кількох днів.

"Я зголосилася одразу, бо це красиво, коли дівчина дає міністру по пиці квітами. За день до форуму тренувалася, як битиму Табачника по пиці. Купила букет хризантем за 10 гривень і била ними свого друга. Репетиції тривали 3 години. Робила це не для того, щоб знати, як правильно бити Табачника, а щоб не хвилюватися під час цього. З першого разу так сильно вдарила, що з друга злетіли окуляри. Вони впали на підлогу, і по скельцях пішли тріщини. Далі тренувалися без них. Уявляла, що даю ляпаса хлопцю, який зрадив мене. Удар мав бути моментальний і несподіваний. Хоча бити Табачника сильно на меті не мала. Мені треба було принизити ворога Української держави, виявити свою неповагу до нього", - розказала Степаненко.

Форум міністрів освіти Європи вибрали, щоб вони побачили рівень неповаги до теперішнього міністра освіти України.

"Табачник одразу зорієнтувався — ухопив мене за лікоть і мовчки кілька секунд дивився мені в очі. На його обличчі був уселенський подив і нерозуміння ситуації. Потім до мене підбіг представник іншої країни. Він був із посвідченням преси і говорив англійською. Ззаду взяв мене за руки і буквально виштовхав у спину. Чоловік кликав охорону, але ніхто не підбіг і не затримав мене", - зазначила дівчина.

Прочитати детальніше, як Степаненко готувалась до протесту та у скільки їй це обійшлося можна у журналі "Країна" № 37 (90) за 30 вересня 2011 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «Степаненко три години тренувалась перед "ляпасом" Табачнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути