четвер, 22 вересня 2011 21:12

Студколегія Могилянки вважає, що Степаненко зганьбила честь університета

Студколегія Могилянки вважає, що Степаненко зганьбила честь університета

Студентська Колегія НУ "Києво-Могилянська академія" вважає, що вчинок Дарії Степаненко не гідний студентки одного з провідних вищих навчальних закладів України.

Про це повідомили в прес-службі Студколегії.

"Вчинивши такі дії Дарія зганьбила свою честь, честь всіх інших студентів Могилянки, а також нашого університету в цілому перед європейською спільнотою. Цей вчинок вказує на невихованість дівчини та відсутність відповідальності за свої дії перед нашим українським суспільством та перед Могилянкою, яка завжди була взірцем для інших", - зазначив член Студентської Колегії КМА Роман Потеряйко.

Він додав, що статус студента Могилянки не дає права повертатися до середньовічних методів вирішення проблем, а навпаки вчить найкращих традицій та досвіду наших пращурів.

Нагадаємо, сьогодні до міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника підійшла студентка Києво-Могилянської академії з наміром вручити квіти, однак після декількох слів звернення до міністра вона вдарила його букетом по обличчю.

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник під час прес-конференції прокоментував інцидент.

"Ніякого інциденту у нас не сталось. Спочатку вона чарівно посміхалась і казала, як вона прагне подарувати квіти, а потім з пересердя почала тицяти цими квітами. Я ставлюсь до цього абсолютно спокійно, абсолютно нормально", - сказав Табачник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент "Могилянки" запевняє, що не знав про наміри студентки вдарити Табачника

Очільниця Всеукраїнської студентської ради Анастасія Сабова зазначила, що своїм вчинком вона принизила державу Україна в очах європейської громадськості.

"Могилянка завжди позиціонувала себе як елітарний виш. Сьогодні вона яскраво продемонструвала свою "інтелігентність". Про яке європейське майбутнє України та високу якість освіти ми можемо говорити, якщо у нас деякі виші схожі на зоопарк або цирк?", - зазначила Сабова.

Зараз ви читаєте новину «Студколегія Могилянки вважає, що Степаненко зганьбила честь університета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути