Ексклюзиви
четвер, 22 вересня 2011 16:38

Президент "Могилянки" запевняє, що не знав про наміри студентки вдарити Табачника

Президент "Могилянки" запевняє, що не знав про наміри студентки вдарити Табачника

Президент Києво-Могилянської академії Сергій Квіт запевнив, що про інцидент зі студенткою свого навчального закладу знає лише те, що оприлюднили ЗМІ.

Про це він повідомив, коментуючи інцидент, якій стався сьогодні під час Форуму міністрів європейських країн, коли студентка Києво-Могилянської академії з наміром вручити квіти міністру освіти і науки, молоді та спорту Дмитру Табачнику вдарила його букетом по обличчю.

"Я нічого не знаю про інцидент зі студенткою. Я знаю лише те, що, можливо, і ви знаєте. Якихось радикально інших новин я не маю на сьогоднішній момент. Тому що я з нею маю переговорити. Що ж я вам скажу? Я поки що не маю додаткової інформації. Лише сам факт знаю", - сказав він.

У той же час Квіт, знає, на якій зміні навчається студентка. Він поточнив, що під час того, як відбувався Форум, у неї не було пар. Натомість, сам президент Києво-Могилянки у цей час був на парах.

На уточнююче запитання, як він відреагував на інформацію, він відповів: "Як відреагував? Прийняв до відома і тепер хочу зустрітись зі студенткою, переговорити з нею і тоді буду мати якусь інформацію для коментаря".

"Спробою зустрітись. Хоча у нас багато різних заходів", - додав він.

Він також називає вигадками і неправдою інформацію про те, що керівництво знало про наміри студентки прийти на Форум міністрів освіти європейських країн.

 

Зараз ви читаєте новину «Президент "Могилянки" запевняє, що не знав про наміри студентки вдарити Табачника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути