Ексклюзиви
четвер, 22 вересня 2011 12:25

Табачник про опальну студентку: Вона так чарівно сміялася

Табачник про опальну студентку: Вона так чарівно сміялася

Міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник спокійно поставився до інциденту зі студенткою, яка ударила його по обличчю букетом квітів.

"Ніякого інциденту не сталося. Спочатку вона чарівно сміялася, казала, як вона хоче подарувати мені квіти, після чого почала тикати в серцях цими квітами. Ставлюся до цього абсолютно спокійно і нормально", - сказав він на прес-конференції в четвер у Києві.

ВІДЕО: Студентка Києво-Могилянки дала в голову Табачнику

Як повідомлялося, під час Форуму міністрів освіти європейських країн у клубі Кабміну в Києві студентка Києво-Могилянської академії Дарія Степаненко ударила в обличчя Табачнику букетом квітів. Він схопив її за руку і зупинив. Дівчина вийшла з залу.

У коментарях журналістам вона сказала, що своїм вчинком висловила протест проти заборони проводити в четвер акцію студентів. Після цього студентка сіла в машину, але до неї підійшли правоохоронці і забрали її в міліцію.

Зараз ви читаєте новину «Табачник про опальну студентку: Вона так чарівно сміялася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути