неділя, 11 березня 2007 16:26

Стецьків: помаранчеві програють у разі дострокових виборів

Один з лідерів громадянського руху "Народна самооборона", радник Президента України Тарас Стецьків вважає, що у разі дострокових виборів навесні цього року помаранчеві сили зазнали б поразки. Таку думку він висловив учора ввечері у прямому ефірі на Івано-Франківському FM-радіо "Західний полюс".

За словами Стецьківа, "дострокові вибори малоймовірні та чи потрібні зараз".

- Якби вибори відбулися цієї весни, то помаранчеві сили програли б. - Наголосив він. - Тому що у Януковича нині є 30%, комуністи також проходять в парламент на дострокових виборах, "Наша Україна" впала до 7%, а БЮТ має 20% з копійками. От і порахуйте. В кращому випадку буде 50 на 50.

- Я думаю, може, я безнадійний романтик, але мені здається, що зараз в Україні потрібна довготривала копітка робота по формуванню громадських структур в кожному місті і селі, - наголосив Стецьків. - Нічого страшного не буде, якщо вибори в Україні будуть строковими, в 2011 році, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Стецьків: помаранчеві програють у разі дострокових виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути