Ексклюзиви
пʼятниця, 05 жовтня 2007 13:39

Статті про мера Львова друкуватимуть мовами вимираючих племен Африки

Газета Львівської міської ради "Ратуша" у своєму свіжому номері опублікувала статтю про мера Андрія Садового японською мовою.

Про це повідомив представник газети.

З його слів, газета вирішила писати статті про міського голову на іноземних мовах для популяризації його діяльності в усьому світі.

У найближчих планах редакції статті про мера на китайській, грузинській мовах, суахілі, фарсі і мовах вимираючих племен Африки.

Газета вважає, що в такий спосіб зможе проінформувати населення всього світу, зокрема, Галапагоські й Адаманські острови, про діяльність Садового.

"Ратуша" просить Львівську обласну прокуратуру притягти до відповідальності прокурора Львова Андрія Палюха через відмову порушити справу проти Садового за невиплату зарплати.

Виконуючий обов"язки головного редактора газети Віктор Чарномський направив у прокуратуру заяву, у якій звинуватив мера в невиплаті зарплат.

З його слів, у газеті виникла заборгованість з виплати заробітної плати через те, що мер Львова не виніс на засідання сесії питання про фінансування "Ратуші" у другому півріччі 2007.

Тижневик "Ратуша" виходить по четвергах, пишцть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Статті про мера Львова друкуватимуть мовами вимираючих племен Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути