середа, 03 серпня 2022 11:55

"Старий дід" Арестович святкує 47-річчя: у день народження показався на городі
9

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович святкує 47 день народження
Фото: facebook.com/alexey.arestovich
Радник голови Офісу президента Олексій Арестович святкує 47 день народження
Радник голови Офісу президента Олексій Арестович святкує 47 день народження
Радник голови Офісу президента Олексій Арестович святкує 47 день народження
Радник голови Офісу президента Олексій Арестович святкує 47 день народження

3 серпня раднику керівника Офіса президента Олексію Арестовичу виповнилося 47 років.

Із цієї нагоди він виклав фото на тлі городу у Facebook. Світлину супроводжував допис, у якому іменинник назвався себе "старим дідом".

"Дідусь старенький, але йому ще не байдуже – на людей і весь світ. І нехай специфічними шляхами, але дідусь ще побореться, щоб зробити цей світ кращим", – написав Арестович.

У дописі він також розмірковував над своїм призначенням.

"Любов до світу, до людей і турботу про них не зімітувати, не підробити. Зокрема, коли я виходжу до мікрофона, то реально ставлю собі завдання затулити вас від чорноти, з якою лізе до нас у душі війна. А коли організовую заняття – провести до світла", – зауважив іменинник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наше завдання – вимотати противника" – Арестович про контрнаступ ЗСУ

Відомо, що українці по-різному ставляться до Арестовича. Багато хто його критикує. Олексій вважає себе "специфічною особою". Водночас це не заважає бути йому одним з "крашів" під час війни. У мережі його охрестили "заспокійливим" завдяки голосу й оптимістичним прогнозам щодо війни.

Улюбленцем українок він став після повномасштабного нападу Росії. Жінок підкорив манерою спілкування і привабливою зовнішністю.

Арестович стежить за своїм зовнішнім виглядом. Неодноразово говорив про те, що любить солодке й ніколи собі в цьому не відмовляє. Водночас щодня відвідує спортзал.

Арестович був у шлюбі кілька разів. Востаннє одружився 2015 року з Анастасією Грибановою. У пари народився син Олександр і донька Вероніка. Також у нього є дитина від першого шлюбу – донька Аеліта.

Олексій Арестович також відомий скандальними висловлюваннями.

У серпні торік заявив, що він є противником мовного закону, який діє в Україні. Вважає, що в Україні на законодавчому рівні потрібно розрізнити поняття "російський" і "руський".

Також Арестович заявив, що змінив би назву держави на "Русь-Україна". Тодішній спікер парламенту Дмитро Разумков різко розкритикував таку ініціативу. Мовляв, "іноді краще жувати, ніж говорити".

Зараз ви читаєте новину «"Старий дід" Арестович святкує 47-річчя: у день народження показався на городі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути