Ексклюзиви
понеділок, 29 січня 2018 11:51

Стало відомо про таємну зустріч посланця Трампа в Києві

Стало відомо про таємну зустріч посланця Трампа в Києві
Спецпредставник США по Україні Курт Волкер зустрівся з представниками українського парламенту. Фото:image.inforesist.org

25 січня спецпредставник США по Україні Курт Волкер зустрівся із представниками Верховної Ради.

Зустріч відбулася перед переговорами з помічником президента Росії Владиславом Сурковим з питання військового конфлікту на Донбасі і не була таємною. Про це пише "Обозреватель".

"Ніякої таємної зустрічі наших депутатів з Волкером не було. Зустріч дійсно відбулася 25 січня. І вся інформація про неї з фотографіями є на сайті Верховної Ради. Гопко та інші депутати завжди працюють прозоро. Тому не варто перекручувати інформацію і додумувати того, чого не було", - заявила позафракційний народний депутат і глава комітету Верховної Ради з питань закордонних справ Ганна Гопко, яка теж брала участь у зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волкер пояснив, якими повинні бути миротворці на Донбасі

Спеціальний представник Державного департаменту США поінформував народних депутатів про хід переговорів по врегулюванню ситуації на Донбасі. Він підтвердив незмінну позицію США у відновленні територіальної цілісності і суверенітету нашої держави.

Народні депутати висловили свою подяку США за санкції проти РФ і підтримку в секторі безпеки і оборони України. Подякували особисто Курту Волкеру за його дипломатичні зусилля.

Українські депутати провели закриту зустріч зі спецпредставником США по Україні Куртом Волкером перед переговорами з помічником президента Росії Владиславом Сурковим з питання військового конфлікту на Донбасі. На неї запросили голову парламентського комітету у закордонних справах Ганну Гопко (позафракційна), представника БПП Дмитра Лубинця, "Батьківщини" Григорія Немирю, "Самопомочі" Тараса Пастуха, "Народного фронту" Андрія Тетерук, Радикальної партії Валерію Заружко, "Опозиційного блоку" Юлію Льовочкіну , групи "Відродження" Валерія Писаренка і "Волі народу" Сергія Шахова.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо про таємну зустріч посланця Трампа в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути