пʼятниця, 27 червня 2014 08:59

Радник Путіна назвав Порошенка "нацистом"

Радник Путіна назвав Порошенка "нацистом"
zn.ua

Радник президента РФ Володимира Путіна Сергій Глазьєв в інтерв'ю ВВС назвав президента України Петра Порошенка "нацистом".

За словами Глазьєва, Угода про асоціацію України з ЄС, яка готується до підписання сьогодні на саміті в Брюсселі, є "нелегітимною", також як й сам новий український Президент.

За словами радника президента РФ, Європа намагається силою примусити Україну до підписання цього документа.

"Вони організували на Україні військовий переворот, вони допомогли нацистам прийти до влади. Це нацистський уряд бомбить найбільший регіон на Україні", – наголосив він.

"На пряме запитання кореспондента ВВС про те, чи вважає він нацистом і Петра Порошенка, Глазьєв відповів: "Звичайно", - йдеться у повідомлені.

"Думаю, що після підписання угоди з ЄС європейський народ здивується, коли цей нацистський Франкенштейн, народжений європейськими бюрократами й політиками, постукає в двері європейських країн", - цитує Глазьєва російська служба "ВВС".

Нагадаємо, раніше президент Литви Даля Грібаускайте порівняла тактику президента РФ Володимира Путіна стосовно України з діями Адольфа Гітлера. В інтерв'ю одному з німецьких видань політик заявила, що Путін теж використовує національне питання як привід для захоплення чужих територій.

Також президент Литви висловила побоювання, що РФ намагатиметься переконати країни Балтії вийти з НАТО в обмін на зниження цін на нафту і газ.

Крім того, раніше Путіна з Гітлером порівняв й британський принц Чарльз.

Зараз ви читаєте новину «Радник Путіна назвав Порошенка "нацистом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути