вівторок, 03 січня 2012 12:21

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Соратники Тимошенко "по-чоловічому" поговорили з керівництвом Качанівської колонії

Соратники Тимошенко "по-чоловічому" поговорили з керівництвом Качанівської колонії

Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія побачиться з мамою, яка зараз перебуває в Качанівській колонії (Харків), після того, як оформить необхідні документи, повідомив лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін.

"Євгенія отримає дозвіл на побачення після того, як оформить документи", - сказав він у вівторок журналістам біля будівлі виправної установи.

Він також розповів, що зустрівся з начальником департаменту пенітенціарної служби в Харківській області Анатолієм Сліпченко.

"У нас була досить серйозна, чоловіча розмова. Ми попросили все робити за законом і попросили його, як людину, яка контролює всі питання, пов'язані з перебуванням засуджених у колоніях на території області, забезпечити безпеку Тимошенко на найвищому рівні. Він пообіцяв, що все буде за законом", - сказав народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко вже освоюється в Качанівській колонії

Кожем'якін повідомив також, що разом з народними депутатами Сергієм Власенком і Сергієм Пашинським поспілкувався з керівництвом Качанівській виправній колонії, в якій наразі перебуває екс-прем'єр. За його словами, депутати також ознайомилися з умовами утримання Тимошенко.

У свою чергу Пашинський висловив сподівання, що умови утримання екс-прем'єра будуть відповідати європейським стандартам.

Говорячи про плани на майбутнє, він зазначив, що депутати мають намір домагатися скасування арешту і вироку Тимошенко. "Ми повинні звільнити нашого лідера з-під незаконного арешту і незаконного ув'язнення", - сказав Пашинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Етапування Тимошенко - юридичний дебілізм - "бютівець"

Депутат також зазначив, що зараз йде робота над касаційними документами і документами для позову в Європейський суд з прав людини.

Наразі у колонії Власенко зустрічається з Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко на ношах вантажили в автозак - Турчинов

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році.

Тимошенко утримувалася в Київському слідчому ізоляторі з 5 серпня по 30 грудня 2011 року. Напередодні Нового року, 30 грудня, її етапували в Качанівську виправну колонію № 54 в Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Соратники Тимошенко "по-чоловічому" поговорили з керівництвом Качанівської колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути