пʼятниця, 30 грудня 2011 16:01

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У колонії, де перебуває Тимошенко, шиють робочий одяг і постільну білизну
8

Фото: Фото: comments.ua

Зараз під стінами Качанівської колонії зібралися кілька десятків прихильників Юлії Тимошенко. Вони скандують "Свобода!".

За словами мітингувальників, вони збираються регулярно влаштовувати акції протесту біля колонії. Також близько виправної установи зібралося ще декілька десятків міліціонерів.

Як відомо, Качанівська виправна колонія №54 – це кримінально-виконавча установа мінімального рівня безпеки з загальними умовами для утримування жінок, засуджених вперше до позбавлення волі за злочини, вчинені з необережності, злочини невеликої та середньої тяжкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко вже освоюється в Качанівській колонії

Також на території колонії розташований та функціонує сектор середнього рівня безпеки для тримання жінок, засуджених до довічного позбавлення волі.

В установі утримується понад 800 засуджених, які розподілені по 9 відділенням, дільниці соціальної реабілітації, тимчасового слідчого ізолятора.

Виробничі потужності установи складаються з двох швейних цехів: перший спеціалізується на виготовленні форменого та робочого одягу, сорочок і постільної білизни, шапок-вушанок; другий -  мішків поліпропіленових в асортименті та виробів з брезенту (важке пошиття), а також виготовлення виробів з дерева і бетону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Етапування Тимошенко - юридичний дебілізм - "бютівець"

"Для забезпечення культурного дозвілля засуджених в установі функціонує бібліотека, фонд якої складає 11 тис. книжок.Працюють гуртки художньої самодіяльності, літературної творчості, проводяться різні культурно-масові заходи. Працівники колонії всіляко підтримують і стимулюють захоплення своїх підопічних. Особливою популярністю серед жінок користуються гуртки рукоділля (в'язання, вишивки, фріволіте і виготовлення екібани). Адже навички, отримані в умовах позбавлення волі, можуть стати в нагоді і після звільнення", - повідомляють у колонії.

Також в колонії є клуб на 420 місць та літній спортмайданчик. У березні нинішнього року відкрито новий сучасний спортивний зал.

Зараз ви читаєте новину «У колонії, де перебуває Тимошенко, шиють робочий одяг і постільну білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути