Ексклюзиви
пʼятниця, 30 грудня 2011 11:05

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко на ношах вантажили в автозак - Турчинов

Тимошенко на ношах вантажили в автозак - Турчинов

Соратники екс-прем'єра Юлії Тимошенко будуть домагатися побачення з нею у виправній установі Харкова, куди її етапували в ніч на п'ятницю, повідомив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

Як розповів Турчинов журналістам у п'ятницю в Києві, станом на 18.00 четверга пенітенціарна служба заявляла про те, що не збирається вивозити Тимошенко із Лук'янівського СІЗО до нового року.

Він розповів, що близько 6.00 ранку п'ятниці мама екс-прем'єра хотіла передати їй передачу, проте співробітники СІЗО повідомили, що "такої ув'язненої в СІЗО вже немає".

За словами Турчинова її етапували вночі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хвору Тимошенко в інвалідному кріслі вивезли з СІЗО - джерело

"Тимошенко підняли вночі, без будь-яких попереджень і пояснень, і вранці рано, фактично на ношах завантажили в автозак і відправили в напрямку Харкова", - сказав він, зазначивши, що цю інформацію повідомили керівники СІЗО.

Турчинов назвав це "подарунком президенту Януковичу до нового року".

"Це його відповідь на лист диктатору, яке вона написала", - зазначив Турчинов.

"Що стосується подальшої долі Тимошенко, ми будемо продовжувати її відстежувати, де б Тимошенко не перебувала", - підкреслив він.

За словами Турчинова, її етапували до виправної колонії в Харкові.

Відповідаючи на питання про те, чи будуть соратники екс-прем'єра домагатися побачення з нею, він сказав: "Так, безумовно. Ми будемо якомога швидше домагатися побачення з Тимошенко. Зараз група колег вирушила до Харкова".

У свою чергу, захисник Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що в Лук'янівському СІЗО підтвердили інформацію про етапування екс-прем'єра до Качанівської виправної колонії (Харків).

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко на ношах вантажили в автозак - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути