понеділок, 02 червня 2008 09:39

Соратники Луценка влаштують прес-конференцію під вікнами Ющенка

Соратники Луценка влаштують прес-конференцію під вікнами Ющенка
На зборах керівництва громадського руху "Народна Самооборона" (НС), які відбулися учора увечері в одному з ресторанів під Києвом, було ухвалено рішення відмовитися від зустрічі з президентом Віктором Ющенком, призначеної на сьогодні.

"Ми вирішили не ходити до президента до тих пір, поки не припиняться репресії проти лідерів "Самооборони", - заявив вчора народний депутат Геннадій Москаль.

Слід зазначити, що в кінці минулого тижня представники НС самі ініціювали переговори з Віктором Ющенком і главою секретаріату президента Віктором Балогою. За задумом депутатів, в ході зустрічі сторони повинні були знайти вихід з конфлікту, який розгорівся між представниками НС і Віктором Балогою і Віктором Ющенком.

Нагадаємо, Луценко неодноразово звинувачував Віктора Балогу в спробах розвалу коаліції, а на минулому тижні виступив з аналогічними звинуваченнями на адресу глави держави. В той же час Генеральна прокуратура порушила проти Юрія Луценка кримінальну справу по ряду звинувачень. 22 травня кримінальна справа була відкрита також проти народного депутата Давида Жванії.

Ще вчора вранці, за словами народного депутата Олеся Донія, про відміну візиту до президента не було і мови. Втім, політичні соратники Геннадія Москаля учора увечері не підтвердили і не спростовувати його заяву.

"Завтра (2 червня) о 10.20 ми дамо прес-конференцію біля стін секретаріату президента", - повідомили Олесь Доній і прес-секретар глави МВС Інна Кисіль. Час прес-конференції вибраний не випадково. За наявною інформацією, саме о 10.30 в СП повинна початися закрита зустріч Віктора Ющенка з фракцією "Наша Україна-Народная самооборона". Таким чином, представники НС вирішили передувати спілкуванню з президентом бесідою з журналістами.

За матеріалом: КоммерсантЪ-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Соратники Луценка влаштують прес-конференцію під вікнами Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути