неділя, 14 листопада 2010 10:46

Сьогодні пройде повторне голосування на місцевих виборах

Сьогодні пройде повторне голосування на місцевих виборах

14 листопада в Україні пройде повторне голосування на місцевих виборах.

За словами заступника голови Центральної виборчої комісії Жанни Усенко-Чорної, в неділю пройдуть 797 повторних голосувань.

Чиновник зазначила, що зокрема повторне голосування стосується формування депутатських корпусів районних рад у Донецьку, Жашкові, Кременчуці, Кам'янець-Подільському.

Нагадаємо, повторне голосування на місцевих виборах в Україні проводиться 14 листопада згідно з додатком до постанови ЦВК від 8 листопада.

Місцеві вибори проходили 31 жовтня у всіх регіонах України, крім Києва та Тернополя, де міськради (а в столиці - і мер) були обрані в позачерговому порядку.

Зазначимо, на минулих 31 жовтня місцевих виборах Партія регіонів утратила більше трьох мільйонів голосів президента Віктора Януковича.

За кандидатів від Партії регіонів в обласні ради за партійними списками проголосувало на 3 173 538 виборців менше, ніж за кандидатуру Віктора Януковича в першому турі останніх президентських виборів.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні пройде повторне голосування на місцевих виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути