Ексклюзиви
пʼятниця, 12 листопада 2010 16:02

"Батьківщина" просить СБУ захистити "опозиційних" мерів від Януковича

"Батьківщина" просить СБУ захистити "опозиційних" мерів від Януковича

Партія "Батьківщина" просить СБУ та Генпрокуратуру захистити опозиційних мерів від фізичних погроз президента Віктора Януковича.

Про це сказано у заяві прес-служби партії.

На думку представників партії призупинення членства в "Батьківщині" новообраним мером Кременчука Олегом Бабаєвим членства у "Батьківщині" - наслідок прямих погроз фізичною розправою з боку Януковича.

"В партії, звичайно, не в захваті від цього рішення Бабаєва, але з розумінням сприймають те, що в жорстких умовах авторитарного режиму він не вийшов із партії, а лише призупинив членство", - зазначається у повідомленні.

У "Батьківщині" вважають, що "відповідальність за таку неприємну ситуацію несе насамперед Янукович, який у спілкуванні з опозицією обрав шлях політичних репресій, залякувань, переслідувань людей за їхні ідеологічні переконання".

"Саме такими прийомами Янукович провів кампанію із місцевих виборів, ними він продовжує користатися і тепер. Зараз по всій країні йде тиск на мерів від інших партій з вимогою переходити до Партії регіонів", - зазначається у повідомлені.

"На жаль, керівникам міст у європейській країні, у 21 сторіччі доводиться обирати: або голова на плечах (читай: відсутність безпідставних кримінальних переслідувань) - або "правильна" політична приналежність", - наголосили у "Батьківщині".

Раніше Януковичу заявляв, що відкрутить голову мерам, які не будуть займатися "комуналкою".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" просить СБУ захистити "опозиційних" мерів від Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути