Ексклюзиви
пʼятниця, 31 грудня 2021 13:30

"Слуги" вже поводяться так, як "регіонали" в кінці свого шляху - журналіст

"Слуги" вже поводяться так, як "регіонали" в кінці свого шляху - журналіст
Вседозволеність для "слуг народу" прийшла дуже швидко, каже журналіст. Фото: Facebook.com/roman.romaniuk.3

"Слуги народу" перестали розуміти, що вони прийшли у владу не надовго.

Про це сказав журналіст Роман Романюк у політичних підсумках 2021 року на "Українська правда"

"Правоохоронна система кілька місяців не може знайти відео, як п'яний депутат врізається в іншу автівку і тікає від патрульних в ліс. Якщо ти одночасно когось переслідуєш, а своїх - ні, тому що це твої, то це говорить про вибірковість правосуддя. Якщо інших переслідуєш за якісь злочини, а твоїх відмазуєш від патрульних, ДБР, то це нічим хорошим не закінчиться. У нас уже була така історія", - зауважив журналіст.

Зі слів медійника, "слуги" показують "пришвидшений курс політичних мерзенників".

"Така вседозволеність прийшла дуже швидко. Два з половиною роки вони при владі і вони вже поводяться так, як поводились "регіонали" в кінці свого шляху. Пройшли пришвидшений курс політичних мерзенників", - говорить Романюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський може піти шляхом Януковича – Айвазовська

Депутати із президентської фракції поводяться так "ніби вони тут завжди були".

"Дуже показова історія. Виходить Давид Арахамія на брифінг і каже: зараз ми, понад 300 людей у Верховній Раді, готові повернути назад мажоритарку. Ви її скасовували, що ви її готові назад повернути? Ми тут всі громадянським суспільством роки билися над тим, щоб цей ярмарок марнославства і цей базар зруйнувати.

Але навіть не це страшне. Страшне те, яка в нього аргументація. Каже: ми готові повернути мажоритарку для того, щоб в парламент не проходили випадкові люди. Керівник фракції випадкових людей боїться, що в Раду попадуть випадкові люди. За два роки випадкові люди перестали розуміти, що вони випадкові. Це головний підсумок року. Люди перестали розуміти, що вони тут не надовго.

Коли ці депутати, їхні батьки обростають теслами, квартирами та всім іншим. Коли на перші з'їзди фракції вони приїжджали хто на таксі, хто на старому сітроені. Не було ніякого автопарку. Зараз у рядок - Audi A8, Mercedes, Audi A8, Mercedes", - сказав журналіст.

У фракції "Слуга народу" хочуть повернути стару виборчу систему. Тему з мажоритаркою проштовхують депутати, обрані в округах, і групи, повідомляли ЗМІ. Мажоритарку хоче залишити корумпована система, заявили низка організацій.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги" вже поводяться так, як "регіонали" в кінці свого шляху - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути