четвер, 31 грудня 2015 10:00

Скуратівський розповів, що заважатиме українцям долати кризу

Скуратівський розповів, що заважатиме українцям долати кризу
УНІАН

Наступного року Україна долатиме кризу з подальшим тиском з боку Кремля. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав культуролог Вадим Скуратівський.

"Україна перебуває у жорсткій кризі. А така вже триває кілька сотень років. Час від часу вона стає ще більшою. І ми якимось чином, з великими зусиллями, але принаймні хоча б частково подолали кризу цього року. Входимо у 2016-ий з надією що трохи цієї кризи поменшає", - сказав він.

Водночас експерт вважає: життя країни залежатиме від того, "що витворять у Москві".

"Відверто кажучи, я дивлюся доволі песимістично на можливості національної історії. Бо вона значною мірою залежить від того, що витворять десь на вулиці Фрунзе чи на Луб'янці у Москві. Ми дуже залежимо від страшної ексцентрики (загострено-комедійний прийом зображення дійсності — ред.) сусідньої країни. Але для того, щоб її подолати, треба побороти і власну. Маю надію, що наступного року так чи інакше ми її подолаємо", - сказав він.

"Найголовніше зараз для українців, щоб у парламенті була розумна експертиза того, що діється в країні. Може комусь це не сподобається, але я довіряю експертам з уряду добродія Яценюка. І не дуже довіряю експертизі з боку депутатів нашого парламенту. Маю надію, що наступного року національна історія якимось чином розбереться з цією самою ексцентрикою. Яку я навіть назвав би не ідіотською, а зловісно ідіотською", - резюмував Скуратівський.

Зараз ви читаєте новину «Скуратівський розповів, що заважатиме українцям долати кризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути