Ексклюзиви
неділя, 29 жовтня 2023 14:03

Скандального нардепа Тищенка побили на Львівщині

Скандального нардепа Тищенка побили на Львівщині
Сьогодні близько 12:00 у Facebook Тищенка з'явилися пояснення щодо інциденту. Фото: facebook.com/NikolayTishenko

Депутат Верховної Ради Микола Тищенко подав заяву через побиття у передмісті Львова. Поліції довелося відкривати кримінальне провадження.

Тищенко написав правоохоронцям заяву про напад. Інформація про це вранці 29 жовтня з'явилася в соціальних мережах, потім її офіційно підтвердила львівська поліція в коментарях Zaxid.net і "Громадському".

"У Львівській області невідомий напав та побив експредставника фракції "Слуга Народу" скандального нардепа Тищенка. Це підтвердила речниця обласного управління Національної поліції Світлана Добровольська. За її словами, Тищенко подав заяву у поліцію. Там додали, що розпочали досудове розслідування за статтею про умисне легке тілесне ушкодження. Наразі правоохоронці встановлюють деталі нападу", - пишуть ЗМІ.

Тищенко не отримав серйозних травм. За неофіційною інформацією, ввечері 28 жовтня в селищі Брюховичі (передмістя Львова - Gazeta.ua) у Тищенка стався конфлікт із невідомим йому чоловіком. Той вдарив депутата в область шиї й погрожував фізичною розправою.

Тищенко зараз їздить по областях як представник тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань лісової галузі. В суботу він опублікував відео зі Львова, в якому назвав надуманим мовний конфлікт в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серцевий напад у Путіна і бійка Арестовача з Бойком - найкращі меми тижня

Сьогодні близько 12:00 у Facebook Тищенка з'явилися пояснення щодо інциденту в Брюховичах. Він розказав, що нібито приїхав туди через звернення про ймовірне захоплення 2 га землі, яке загрожує виселенням пацієнтам місцевого пансіонату РенаМед.

"Вчора боролися з цією мафією до пізньої ночі. На місце злочину приїхав чоловік, представився начальником охорони від загарбника та співпрацівником Інтерполу. В його автівці на підробних номерних знаках, було виявлено багато камер та фотопастки. Після того, як дана особа вдарила мене в присутності поліції, на нього відкрили кримінальне провадження про напад на мене під час виконання моїх депутатських повноважень", - йдеться в коментарі депутата.

У Верховній Раді під час розгляду бюджету стався конфлікт між народними депутатами з фракції "Європейська солідарність" Олексієм Гончаренком і позафракційним Миколою Тищенком. Тищенко порвав штати Гончаренку. Фото і відео другий виклав у Telegram.

Частина конфлікту потрапила на камери. Гончаренко був із селфіпалкою. Крім застосування фізичної сили, Тищенко назвав Гончаренка "півнем".

Зараз ви читаєте новину «Скандального нардепа Тищенка побили на Львівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути