Ексклюзиви
понеділок, 12 липня 2021 11:43

Скандальний нардеп Юрченко каже, що не наркоман

Скандальний нардеп Юрченко каже, що не наркоман
Юрченко балотувався до Верховної Ради від партії "Слуга народу" на округу в Голосіївському районі Києва. Фото: @sluganarodu.yurchenko.211

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Юрченко, який минулого тижня на Ford Mustang потрапив у ДТП, заявив, що не був у стані наркотичного сп'яніння.

Депутат заявив, що здав аналізи в декількох лабораторіях Києва, і в жодній з них у його крові не знайшли заборонені речовини, повідомляє "24 канал".

Юрченко звинуватив лікарів у фальсифікації результатів аналізів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Думайте, що робите" - Разумков попередив депутатів перед відпустками

"Я знаю, що нічого не вживав. Навіть не думав, що лікарі сфальсифікують аналізи народного депутата в присутності правоохоронних органів. Я не вживав наркотики ніколи в житті", - заявив нардеп.

Щодо телефону, який він вибив з рук водія Volkswagen Всеволода Боровця, нардеп каже, що зробив це, бо подумав про провокацію.

Минулого тижня Юрченко на Ford Mustang заднім ходом виїжджав із паркінгу готелю у Львові та в'їхав у Volkswagen Jetta, потім напав на водія, з повідомлення ЗМІ.

Нардеп Гео Лерос опублікував фото протоколу про адміністративне правопорушення і висновку медогляду про наркотичне сп'яніння.

У партії "Слуга народу" закликали Юрченка скласти мандат.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний нардеп Юрченко каже, що не наркоман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути