середа, 03 жовтня 2018 15:30

Ситник вказав на замовника його "реклами"

Ситник вказав на замовника його "реклами"
Реклама з зображенням Ситника день висіла у метро Києва. Фото: ukrinform.ua

Рекламу з зображенням директора антикорупційного бюро Артема Ситника у столичному метрополітені замовив перший заступник глави СБУ Павло Демчина, проти якого НАБУ веде справу. Розміщенням реклами займався нардеп від БПП Сергій Березенко.

Про це Ситник розповів на засіданні антикорупційного комітету Верховної Ради.

"Зараз ми бачимо брутальні та брудні кроки зі сторони окремих фігурантів справ, які розслідує антикорупційне бюро", - почав Ситник.

Він пригадав про справу першого заступника глави СБУ Павла Демчини. Згадав також про допит заступника глави фракції БПП Березенка, який відповідає за зовнішню рекламу.

"Мабуть, я єдиний чиновник, який був безкоштовно прорекламований. Вважаю це надзвичайно брудними кроками зі сторони пана Демчини. Захищатися потрібно у більш цивілізований спосіб", - наголосив Ситник.

Із Демчиною він пов'язав і акції під будівлею НАБУ, за які "активістам" роздавали гроші на місці "протесту".

"Поки я очолюю НАБУ, ці проплачені акції та прововокації з зовнішньою рекламою не будуть гальмом цих розслідувань. Розумію, що еліті дуже неприємно, коли викликають людей, яких до того ніколи не викликали. Але це буде... Це я обіцяю як поки ще директор антикорупційного бюро...

Для НАБУ зараз на центральні канали закритий доступ. Протидіяти цій медійній війні дуже важко. Медійні ресурси переважно належать людям, які є бенефіціарами наших розслідувань", - сказав Ситник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді взялися з'ясовувати, хто замовив "рекламу Ситника"

1 жовтня у київському метрополітені з'явилася реклама із зображенням директора НАБУ Артема Ситника з написом: "Я викрию топ-корупціонерів". На постері зазначили, що нібито Ситник буде звітувати 3 жовтня о 15:00 на засіданні комітету Верховної Ради.

Ситник назвав рекламу провокацією та заявив, що має намір це оскаржити. Він запевнив, що з ним не погоджували зміст цієї реклами і йому невідомий її замовник.

Зараз ви читаєте новину «Ситник вказав на замовника його "реклами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути