неділя, 12 травня 2013 14:33

"Серйозних конкурентів у Партії регіонів на виборах не буде" - Чечетов про новий проросійський рух

"Серйозних конкурентів у Партії регіонів на виборах не буде" - Чечетов про новий проросійський рух
Фото: podrobnosti.ua

Новий рух на підтримку союзу Росії, України і Білорусі не створить великої конкуренції на виборах Партії регіонів.

Таку думку висловив у коментарі УНН народний депутат України з фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи заяву директора російського Інституту країн СНД Костянтин Затуліна про те, що він покладає великі надії на новий рух, який створюється на підтримку союзу Росії, України та Білорусі.

"Серйозних конкурентів у Партії регіонів на виборах не буде. Бо якщо на попередніх президентських виборах почалася "бійка" в середині помаранчевої команди, коли Юлія Володимирівна (Тимошенко – Ред.) намагалася "з'їсти" Віктора Андрійовича (Ющенка – Ред.), в результаті вони один одного з'їли. Тому сьогодні вони в політичному небутті. Я боюся, що взагалі у Віктора Януковича конкурентів не буде, сильних суперників не буде", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українську опозицію звинуватили у розчаруванні своїх "клієнтів"

Що стосується створення руху на підтримку союзу Росії, України і Білорусії, підкреслив М.Чечетов, то у нас демократична держава і якщо це в межах Конституції і закону, то можна створити будь-який рух.

"Ніхто чинити перепони не буде. Але серйозної конкуренції на цих виборах ніхто не у змозі буде (створити – Ред.)", - уточнив він.

"Якщо є такі електоральні бажання виразити свою позицію через створення цього руху, то на здоров'я. Але великої підтримки він не матиме і серйозної конкуренції він нам не створить", - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Путіна справи теж кепські, краще б він готувався до російського майдану" - "регіонал"

Як повідомлялося, в ході обговорення "Російський рух України: проблеми і надії" в будинку Москви в Севастополі директор російського Інституту країн СНД Затулін заявив, що покладає великі надії на новий проросійський рух. Він підкреслив, що вони постараються, аби "проект руху на підтримку союзу Росії, України і Білорусії відбувся і, можливо, завдяки цьому ми зможемо створити якусь силу в Україні, яка буде тиснути на Партію регіонів, що знаходиться при владі"

Зараз ви читаєте новину «"Серйозних конкурентів у Партії регіонів на виборах не буде" - Чечетов про новий проросійський рух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути