неділя, 12 травня 2013 13:04

Затулін мріє про проросійський рух, який стане конкурентом Партії регіонів

Затулін мріє про проросійський рух, який стане конкурентом Партії регіонів
Костянтин Затулін. Фото: obozrevatel.com

Директор російського Інституту країн СНД Костянтин Затулін анонсує створення проросійськими силами в Україні нового політичного руху, який може стати конкурентом Партії регіонів.

Зокрема, Затулін заявив про те, що покладає великі надії на те, що створиться новий рух на підтримку союзу Росії, України та Білорусі.

"Ми постараємося, щоб проект руху на підтримку союзу Росії, України і Білорусії відбувся і, можливо, завдяки цьому ми зможемо створити якусь силу на Україні, яка буде тиснути Партію регіонів, що знаходиться при владі. А, може бути, в перспективі, коли це все розвинеться, виступить в ролі її більш успішного конкурента на майбутніх виборах ", - сказав Затулін у ході громадського обговорення "Російський рух України: проблеми і надії" в будинку Москви у Севастополі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітан ЧФ закликав Москву "провести операцію з примусу України до дружби"

Водночас він зазначив, що не можна одразу розривати контакти з партією влади.

"Якщо із самого початку впертися рогом і сказати - ні, ми з ними (Партією регіонів, - ред.) не співпрацюватимемо, нічого не відбудеться. Чи не дадуть розвинутися, не дадуть піднятися", - додав він, відреагувавши на різкі висловлювання певної частини активістів російського руху Криму, що ратують за згортання контактів з Партією регіонів.

При цьому, Затулін зазначив, що створюваний рух на підтримку союзу Росії, України і Білорусі не стане альтернативою російському рухові Криму і Севастополя.

Зараз ви читаєте новину «Затулін мріє про проросійський рух, який стане конкурентом Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути