понеділок, 13 жовтня 2008 16:49

Серцевий напад стався у заступника голови Вищого адмінсуду. Довели БЮТівці

Заступник Голови Вищого адміністративного суду України (ВАСУ), глава судової палати з розгляду справ, пов"язаних з виборчим процесом або процесом референдуму і справ по зверненню суб"єкта владних повноважень Михайло Цуркан потрапив до лікарні з серцевим нападом.

Як повідомили в прес-службі ВАСУ, сьогодні вранці група народних депутатів від БЮТ (близько п"яти осіб) зайшли в кабінет Цуркана, "розмовляли на підвищених тонах, при цьому не дозволяли йому виходити з кабінету і користуватися телефонами".

"Пізніше вони відібрали у нього мобільні телефони - службовий і особистий і всі, окрім одного, вийшли з кабінету заступника Голови суду. Один депутат залишився в кабінеті, продовжуючи блокувати роботу Цуркана", - вказали в суді.

Причин і мотивів такої поведінки народних депутатів із заступником голови ВАСУ в суді не знають.

Після візиту народних депутатів Цуркану довелося викликати "швидку допомогу". На даний момент заступник глави ВАСУ знаходиться в лікарні. Остаточний діагноз поки що не встановлений.

Нагадаємо, за даними прес-служби ВАСУ, сьогодні близько 20 народних депутатів України від Блоку Юлії Тимошенко перешкоджають роботі голови ВАСУ Олександра Пасенюка, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Серцевий напад стався у заступника голови Вищого адмінсуду. Довели БЮТівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути