Ексклюзиви
пʼятниця, 04 квітня 2014 08:48

Сепаратисти планують блокувати прикордонні пости на Донеччині

Сепаратисти планують блокувати прикордонні пости на Донеччині
Фото: dt.ua

Сепаратисти запланували проведення масових акцій протесту на ділянці кордону з Росією 4-5 квітня в Новоазовському районі Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України .

Пропутінські сепаратистські організації ставлять завдання ускладнити рух автотранспорту через кордон України та Росії з метою дестабілізації ситуації в регіоні.

"Державна прикордонна служба України закликає всіх бути свідомими громадянами своєї держави, не допустити порушення чинного законодавства та не перешкоджати прикордонникам у несенні служби і не створювати додаткових перешкод у перетині кордону громадянам, транспортним засобам та вантажам", - йдеться в заяві Держприкордонслужби.

Відомство повідомило про готовність разом з міліцією перешкоджати блокуванню прикордонних постів і залучити учасників подібних акцій до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, раніше Держприкордонслужба також заявила про провокації з боку російських військових на східному кордоні. Серед провокацій - запуски безпілотних літальних апаратів, поширення в нічний час чуток про порушення тої чи іншої ділянки державного кордону України, пересування російської військової техніки вздовж кордону.

Зараз ви читаєте новину «Сепаратисти планують блокувати прикордонні пости на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути