вівторок, 22 липня 2008 15:09

Семенюк розповіла як потерпала від холодів на Майдані заради журналістів

Голова Фонду держмайна, соціалістка Валентина Семенюк-Самсоненко під час чат-конференції на сайті ПіК України поділилася секретом свого успіху у політиці і сімейному житті. За словами голови ФДМ, вона встигає і керувати і холодець чоловікові готувати: "Ще й встигаю щоранку робити зарядку і вмиватися холодною водою, розтирати тіло полотняним рушником своєї бабусі".

Соціалістка зазначила, що дуже цінує в людях почуття гумору, яке і її саму "завжди виручало".

На запитання "Ви справді вірите, що можете стати президентом на наступних президентських виборах? Тільки серйозно..." Семенюк лаконічно відповіла: "Так".

Глава ФДМ запевнила, що їй не набридла її посада, і залишати своє крісло вона не збирається.

"Я відстоюю і Ваші інтереси, коли Ви так прямо ставите запитання. І навіть те, що Ви сьогодні можете ставити запитання, а журналісти - вільно його висвітлювати - у 2000-2004 роках я потерпала від холодів на Майдані. Не було б Майдану 2000-го року, не було б відкритості і контролю за владою. І не було б вільних журналістів, які мають право на правдиве висвітлення подій, діяльності влади, політиків. В тому числі - і якщо пишуть про мене", - відзначила Семенюк.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк розповіла як потерпала від холодів на Майдані заради журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути