вівторок, 22 липня 2008 19:31

Семенюк розкрила таємницю свого зеленого бікіні та ранкової зарядки (ФОТО)

Одна з найпопулярніших таблоїдних дів України, голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко додала пікантних подробиць щодо своєї особи.

Так, курортна леді "СС" розповіла про свої уподобання в одязі, ранкові обтирання ветхим рушничком та відкрила таємницю своєї рідної мови.

Нагадаємо колись, у перший час після одруження, пишнотіла Валентина Петрівна божилася відгодувати свого благовірного холодцем. От читачі "ПіК Україна" і поцікавилися у турецької пташки, коли ж вона встигає холодець варити.

"Вечорами. Рецептом можу похвалитися", - відповіла пані Семенюк.

"Ще й встигаю щоранку робити зарядку і вмиватися холодною водою, розтирати тіло полотняним рушником своєї бабусі", - одразу додала вона.

Оно які добрі раніше рушники робили - на кілька поколінь вистачає, не те що теперішнє турецьке шмаття.

Щодо шмаття. Після вражаючих кадрів Валентини Семенюк у зеленому купальнику на ТаблоID, люди, певно, спати не сплять, а все думають: де б оце такий самий купальник прикупити.

Принаймні питання "У якого кутюр"є ви вдягаєтеся?" під час інтернет-чату Валентини Петрівни пролунало.

Все ж таки схвилювали громадськість "зелені труси у квіточку, які переможним знаменем обійшли увесь український інтернет".

"Одягаю національне. Приємно, що Ви сьогодні мені можете поставити навіть таке запитання. Пригадайте, чи могли Ви таке питання поставити до 2000-го року. Думаю, що ні", - парирувала леді СС.

"Головне - не одяг, а - охайність, душа, чистота помислів і дотримання слова. Як політик, знаю, що ці слова - не просто слова, а моя послідовність і життєва позиція. І знаю цьому толк", - спробувала відволікти від тілесного у сфери тонші й вищі соціалістка.

І останній удар по персоні Валентини Петрівни.

"Пані Семенюк! Чи плануєте ви вивчити колись англійську мову? Бо "Ту чай и два кофе", як Ви говорили у телесюжеті про ваш відпочинок в Анталії, якось не надто відповідає рівню сучасного публічного політика, якому, до того ж, доводиться спілкуватися з іноземними інвесторами", - виплеснув наболіле один з читачів видання.

"Я давала інтерв"ю українському телебаченню, тому говорила рідною мовою", - спробувала виправдатися пані Семенюк. Пощастило ж Валентині Петрівні з рідною мовою, все-таки рідкісний випадок - англо-російська, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк розкрила таємницю свого зеленого бікіні та ранкової зарядки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути