пʼятниця, 15 серпня 2008 13:10

Семенюк: Через Тимошенко українці можуть позбутися приватизованих квартир

Розділ Фонду держмайна України (ФДМУ) Валентина Семенюк-Самсоненко заявляє, що не поважає політиків і держслужбовців, які свої особисті амбіції переносять на державний рівень.

За її словами, якщо Прем"єр-міністр дала вказівку в приміщення Кабінету не впускати Семенюк-Самсоненко, то "це виглядає, як дитсадок".

Як повідомили в прес-службі Соцпартії, Семенюк-Самсоненко відзначила, що "не в пісочницю гратися прийшла" до Юлії Тимошенко.

"Ти в державному приміщенні Кабінету Міністрів, ти там тимчасово - так само і я тут, у Фонді державного майна", - сказала чиновник.

За її словами, коли політик, державний службовець робить такі "амбіції" - це "людина не майбутнього, це людина розрухи".

"Коли Юлія Володимирівна була в опозиції, то була "за" реприватизацію, а при владі її Кабінет проект закону про реприватизацію підтримувати відмовився. Так само в сесійній залі спрацювала її фракція", - нагадала політик.

На її думку, це свідчить про подвійні стандарти. "А я за диктатуру закону. Оскільки якщо так піде далі, то через запропонований Тимошенко механізм громадяни можуть позбутися навіть приватизованих квартир", - підкреслив розділ ФДМУ, повідомляє Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Семенюк: Через Тимошенко українці можуть позбутися приватизованих квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути