пʼятниця, 22 серпня 2008 11:52

Секретаріат Президента хоче посварити Тимошенко з Путіним і Медведєвим

Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді вважає, що заяви Секретаріату Президента про існування домовленостей прем"єр-міністра Юлії Тимошенко з керівництвом Росії про підтримку її кандидатури на виборах Президента в 2010 році спрямовані на провокацію погіршення відносин з Росією.

Про це сказано в повідомленні прес-служби БЮТ.

"Останні дії і висловлювання Віктора Балоги (глава Секретаріату Президента) і його підлеглих спрямовані на те, щоб спровокувати загострення відносин між прем"єр-міністром України і лідерами РФ", - сказано в повідомленні.

При цьому БЮТ вважає, що дії Секретаріату Президента спрямовані також на те, щоб спровокувати Росію підвищити ціну на газ до 400 доларів.

Члени БЮТ вважають, що у такому разі у Секретаріату буде привід для звинувачень Тимошенко.

При цьому БЮТ заперечує початок виборчої кампанії Тимошенко на вибори Президента-2010.

21 серпня міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав Президента Віктора Ющенка дати оцінку заяві заступника глави Секретаріату Андрія Кислинського про існування домовленостей Тимошенко з вищим керівництвом Росії про підтримку її кандидатури на виборах Президента в 2010 році.

Раніше Тимошенко спростувала заяву Секретаріату про те, що існують її домовленості з вищим керівництвом Росії про підтримку її кандидатури на виборах Президента в 2010 році.

18 серпня Секретаріат попросив правоохоронні органи перевірити інформацію про домовленості БЮТ з Росією про підтримку майбутньої кандидатури від блоку на виборах Президента з боку Росії.

14 серпня Секретаріат заявив про існування таких домовленостей, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Секретаріат Президента хоче посварити Тимошенко з Путіним і Медведєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути