субота, 22 вересня 2018 18:11

Сьогоднішня влада не має сил на зміни - Тарута

Сьогоднішня влада не має сил на зміни - Тарута
Сергій Тарута наголосив: Україні потрібні інвестиції, а не кредити. Фото: osnovaparty.org

Нинішня українська влада не здатна підняти економіку на належний рівень. Політична партія "Основа" має програму з досягнення 10% зростання.

Про це сказав лідер партії Сергій Тарута на з'їзді політсили 22 вересня.

"Президент, прем'єр, парламент повністю себе дискредитували, не мають підтримки у населення. Ми переконалась, що сьогоднішня влада не має сил на зміни. Наша задача – зробити сильну країну. Без корупції і договірняків. Довіру можна повернути ,якщо влада перестане брехати та почне займатись реальними справами. В Україні повинні жити успішні люди. Партія "Основа" об'єднала для цього бізнесменів і політиків. Тільки за допомогою компромісу сформуємо цілі, з якими впораємось із викликами", - наголосив Тарута.

Сьогодні уряд не вирішує питання, як стати успішними, зазначив політик. І запевнив, що політсила знає, як підняти зростання економіки до рівня 10%.

"Треба прибрати 70% чиновників. Ми маємо великі ресурси. Але знаходимось у залежності від Росії чи Європи. Потрібно інвестувати в технології. Без цього не зможемо стати конкурентною країною. Ми виходимо на ринки Європи, де держава лобіює підприємців, дає гранти, безкоштовні кредити. Потрібно мати чітку програму для розбудови такої ж системи. Красиво говорити може кожен. Потрібно красиво робити.

Нам потрібні інвестиції, а не кредити. Багато грошей з нашої країни виводились в офшори. Кажуть, що це біля $100 млрд. Важливо не повернути ці гроші, а піклуватись про завтра. Держава має зробити зручну систему податків, щоб бізнес не йшов в офшори, щоб до нас приходили іноземні гравці", - сказав Тарута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Урядова економічна модель не працює - Тарута

На з'їзді партії "Основа" ухвалили рішення про висунення Сергія Тарути кандидатом у президенти. Наступні вибори глави держави відбудуться 31 березня.

Зараз ви читаєте новину «Сьогоднішня влада не має сил на зміни - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути