вівторок, 29 січня 2019 12:26

СБУ поставила крапку у справі "жучків" Холодницького

Служба безпеки України закрила кримінальну справу про розголошення відомостей попереднього розслідування керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницким.

Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на відповідь Генпрокуратури.

 

У відповіді ГПУ зазначається, що 3 кримінальні провадження закрили 29 грудня 2018-го через "відсутність у діянні складу кримінального правопорушення" і "відсутність події кримінального злочину".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холодницького преміювали на майже півмільйона

У березні торік у кабінеті Назара Холодницького знайшли "жучок". Пізніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ разом із НАБУ проводили слідчі дії в САП. Луценко написав скаргу до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів про вчинення Холодницким дисциплінарних проступків і попросив комісію розглянути питання про зняття його з посади. Аналогічний документ у КДКП направив також Артем Ситник.

26 липня КДКП не звільнила з посади Холодницького, але визнала обґрунтованими скарги щодо дисциплінарних порушень. Його підозрювали у втручанні в слідство.

Зараз ви читаєте новину «СБУ поставила крапку у справі "жучків" Холодницького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути