вівторок, 21 травня 2013 10:25

"Румун" каже, що його найняли опозиціонери

"Румун" каже, що його найняли опозиціонери
Фото: news.liga.net

Бойовик Вадим "Румун"-Тітушко заявляє, що був найнятий на стороні опозиції й не бив журналістку Ольгу Сніцарчук, а захищав її.

Про це він сказав у відео, яке виклав в інтернет, назвавши "це моя правда раптом мене заарештує міліція, або ще щосье трапиться".

"Не дуже давно я потрапив у ситуацію, у якій мене вже обізвали бандитом і іншими речами... Я спортсмен, а нині спорт в Україні мало оплачується або взагалі не оплачуваний, і спортсмени шукають як заробити гроші..Я підробляю в охоронах різних, на таких от мітингах. 17 травня подзвонив товариш і запропонував годинну роботу за певну плату - 250 гривень - на 18 число. 18 числа я приїхав у Київ, зідзвонився зі своїм товаришем, він мене направив на Європейську площу, показав, що треба робити, який хід роботи. Наше завдання було стояти на стороні опозиціонерів, дивитися за громадським порядком", - сказав він.

"Коли колона вирушила убік Хрещатика на Житомирську площу (очевидно, він мав на увазі Софійську площу або Житомирську вулицю - УП), ми залишилися на Європейській площі буквально хвилин 20, не більше, а потім слідом рушили, прикриваючи хвости, щоб ніяких набігів з боку "регіонів" не було. Прийшли ми на Житомирську площу, і побачили неприємну картину – там метрів 20-30 ми побачили багато опозиціонерів. Ми думали, що це наші люди, яких ми кілька хвилин тому захищали. Але в нашу сторону полетіли пляшки, каміння. У мого товариша потрапила каменюка, у грудину, полетіли палки, вогнегасники, люди були озвірілі", - додав бойовик.

Окрім того, він сказав, що їх почали "провокувати різні люди, журналісти, було дуже багато журналістів, які обзивали нас некоректними словами, люди в масках, які на нас кидалися, обзиваючи нас фашистами". "Мене обвинувачують у побитті жінки-журналістки, Олени (Ольги - УП) Сніцарчук. Такого не було, я вас запевняю. Стояла просто жінка, махала переді мною телефоном, знімала, а я людина непублічна, я не люблю, коли мене знімають. Я попросив, що не треба", - зазначив Тітушко.

Він наголосив, що ніколи би не бив би дівчину: "Я дівчину як би... я її взагалі не бив. Я просто рукою відштовхнув так, щоб не було ніяких зайвих рухів, ніякого побиття не було, ні її, ні її товариша. Я особисто сам бачив, як ця панянка просто спіткнулася й упала. Ми із хлопцями як би підбігли, обступили її, щоб її маса людей не затоптала".

"Я нормальний звичайний адекватний хлопець із простої родини, я нормально виховувався, щоб підняти руку на жінку – ну це остання справа. У мене не те виховання, щоб ударити жінку, щоб я хоч раз її вдарив, ну як годиться вдарити – хлопці мене зрозуміють – я не знаю, мінімум у неї був би синець. Чому в неї його немає?" – поцікавився бойовик.

Як відомо, 18 травня група спортивних молодих людей з Європейської площі, улаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська в суботу під час мітингів. При цьому міліція не втручалася. Бійку почали знімати кореспондент  "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобалося молодикам, і вони побили журналістів до крові. У результаті інциденту в Сніцарчук була розбита губа, за її словами, її били по голові й у живіт, але так, щоб слідів не залишилося.

Зараз ви читаєте новину «"Румун" каже, що його найняли опозиціонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

631

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути