понеділок, 20 травня 2013 18:52

Захарченко каже, що не ховався від журналістів, а був у Януковича

Захарченко каже, що не ховався від журналістів, а був у Януковича
Міністр запевнив, що завтра готовий зустрітися із журналістами і дати відповіді на всі їхні запитання. Фото: tsn.ua

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко пообіцяв у вівторок доповісти з приводу побиття журналістів під час мітингів, що відбулися 18 травня.

Про це він заявив під час зустрічі з депутатами, яка відбулася у понеділок, написала на своїй сторінці у Фейсбуці депутат від УДАРу Ірина Геращенко.

"Тільки-но вийшли з МВС, де відбулася розмова з міністром Захарченком та керівним складом відомства. Міністр запевнив, що завтра готовий зустрітися із журналістами і дати відповіді на всі їхні запитання", - розповіла депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи поїхали до Кабміну шукати Захарченка

За її словами, Захарченко також пояснив, що "зранку не вийшов до преси, бо був у президента".

"Також заявив, що проводяться слідчі дії з пошуку підозрюваних в нападі на журналістів і що вони будуть покарані", - додала Геращенко.

Депутат також заявила, що міністр повідомив, що "проводиться службове розслідування щодо того, як БТР міг спокійно роз'їжджати вулицями столиці, і чому міліціонери не зупинили побиття".

Окрім того, за її інформацією, Захарченко у вівторок готовий "відповідати на запитання ВР, якщо парламент прийме таке рішення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Треба покарати міліціонерів, які спостерігали, як бандюки б'ють журналістів" - під МВС вимагали зустрічі із Захарченком

"Найскладніше - з позицією щодо бездіяльності міліції... (Міністр) наголошує, що тільки розслідування дасть відповідь, хто і як діяв під час провокації", - додала вона.

На зустрічі, окрім Геращенко, були присутні депутати "Батьківщини" Леонід Ємець, Арсен Аваков, виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар від неурядового сектору та ЗМІ.

Нагадаємо, група спортивних молодих людей з Європейської площі, влаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська в суботу під час мітингів. При цьому міліція не втручалася. Бійку почали знімати кореспондент "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобалося молодикам, і вони побили журналістів до крові.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко каже, що не ховався від журналістів, а був у Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути